Tidningsprenumerationer

Tidningsprenumerationer är förmodligen här för att stanna. Många kanske tror vanliga tidningar håller på att dö ut. Men kanske är det tvärt om? Efter några år med medgång av CD och vinylskivor så kom det sedan ett uppsving av vinylskivor som förmodligen ingen kunnat gissa sig till. Är det samma sak vi ser med tidningar nu? Så varför tror vi då det? Jo om vi bara tittar hur många som söker på Tidningsprenumerationer hos Google så kan vi se trenden ökar. Under december 2019 så sökte cirka 8100 människor på Google.se efter just prenumerationer av tidningar.

Mer om Tidningsprenumerationer

Så hur såg då december 2020 ut? Är det en nedgång efter ett till år av teknikutveckling? Nej precis tvärtom. Under december 2020 så sökte så många som 12100 på prenumerationer på tidningar. Eller för att vara exakt så sökte dessa på Tidningsprenumerationer. Det är en REJÄL ökning. Det är förmodligen en reaktion av klickmedia allt mer gör allt för klick. Då kan det vara otrolig befriande att läsa en tidning som inte jobbar så utan som bara försöker skapa intresant och bra innehåll.

Kontakta oss om Tidningsprenumerationer

Självklart försöker vi alltid ha 100% korrekt info på alla våra sidor men ibland smyger det sig in fel och då blir vi glada när våra besökare vill tipsa oss om det. Hittar du något fel här på Tidningsprenumerationer så kan du kontakta oss här. Glöm ej skria att det gäller just denna sida då.