Tidningar online

Tidningar online är inte bara framtiden utan det är redan här. Att läsa tidningar som är gjorde av papper kommer snart vara historia.

Om Tidningar online

Det kommer så klart alltid finnas några som trycker upp tidningar där det kan vara något som sticker ut ur mängden men att finnas online kommer vara framtiden lika mycket som det är idag. Det måste gå att söka på innehållet för att det ska vara intressant för nya generationer.

Tidningar på nätet

Tidningar på nätet? Här har vi samlat tidningar på nätet. Alla tidningar som du kan läsa direkt online på nätet och sedan ställe där du kan hitta tidningar du kan prenumerera på.

Om Tidningar på nätet

Det här är en sida där jag samlar mina guider om vilka tidningar som finns på nätet och i vilken utsträckning.

SDs e-tidning

SDs e-tidning? Är du en av alla de som söker efter Sverigedemokraternas e-tidning? För vad heter den nu igen? Jo den heter Samtiden och du hittar den under Samtiden.nu för tillfället. Du kan läsa mer om den på Wikipedia för läsa det sammanfattat om vad det är för tidning Sverigedemokraterna har. Till den har dom även en Youtube-kanal och den heter Riks.

Tidningsprenumerationer

Tidningsprenumerationer är förmodligen här för att stanna. Många kanske tror vanliga tidningar håller på att dö ut. Men kanske är det tvärt om? Efter några år med medgång av CD och vinylskivor så kom det sedan ett uppsving av vinylskivor som förmodligen ingen kunnat gissa sig till. Är det samma sak vi ser med tidningar nu? Så varför tror vi då det? Jo om vi bara tittar hur många som söker på Tidningsprenumerationer hos Google så kan vi se trenden ökar. Under december 2019 så sökte cirka 8100 människor på Google.se efter just prenumerationer av tidningar.

Mer om Tidningsprenumerationer

Så hur såg då december 2020 ut? Är det en nedgång efter ett till år av teknikutveckling? Nej precis tvärtom. Under december 2020 så sökte så många som 12100 på prenumerationer på tidningar. Eller för att vara exakt så sökte dessa på Tidningsprenumerationer. Det är en REJÄL ökning. Det är förmodligen en reaktion av klickmedia allt mer gör allt för klick. Då kan det vara otrolig befriande att läsa en tidning som inte jobbar så utan som bara försöker skapa intresant och bra innehåll.

Kontakta oss om Tidningsprenumerationer

Självklart försöker vi alltid ha 100% korrekt info på alla våra sidor men ibland smyger det sig in fel och då blir vi glada när våra besökare vill tipsa oss om det. Hittar du något fel här på Tidningsprenumerationer så kan du kontakta oss här. Glöm ej skria att det gäller just denna sida då.

Tidningsappar

Tidningsappar finns det flera av och här tänkte vi gå genom dessa och göra några korta beskrivningar och recensioner av dem. Det finns många appar som tidningarna själva har och dessa lämnar vi åt sidan just i den här guiden. Vi fokuserar istället på appar som har flera olika tidningar. Sedan går vi genom skillnaderna mellan dessa för att se hur man kan använda dessa och vad dom kostar. Och självklart vilka tidningar, magasin och förlag dessa har.

Lista på olika Tidningsappar

Det finns som sagt väldigt många Tidningsappar idag och här tänkte vi sätta ihop en lista som vi bygger på hela tiden. Vi har lagt till en liten beskrivning och recension till varje app.


Om sidan Tidningsappar

Att Tidningsappar är här för att stanna tror förmodligen nästan alla. Det är och kommer vara ett av sätten många tar del av tidningar. Både nyheter och magasin. Det gör att vi självklart även skapar en guide som heter just Tidningsappar. Här samlar vi allt om just appar som gör det enklare att läsa nyheter och fakta.

Svenska tidningar

Svenska tidningar är alltså listan på tidningar som innefattar alla som är på svenska. Det här är alltså en lista över nyhetstidningar och inte magasin. Om du istället söker efter magasin kan du titta in under Svenska Magasin. Men åter till nyhetstidningar på svenska. Här har vi samlar dom i en lista där vi lägger till kommentarer och recensioner.

Morgontidningar

Morgontidningar har varit tidningar som helst enkelt kommer på morgonen. Idagens samhälle med fler tidningar online på nätet så att detta sudats ut något. Men här skriver vi om Morgontidningar som ser sig själva som morgontidiningar fortfarande. Eller som folk skulle kalla just det. Det vi kan se är att sökningarna på just Morgontidningar har ökat sista tiden. Vad det beror på vet vi så klart inte men vi kan ju spekulera i att fler vill ha en riktig tidning igen och inte någon som bara jobbar med klick.

Prenumerera på tidningar

Prenumerera på tidningar är smart för dig som vill ha kvalitet på din journalistik. Du kanske har tröttnar på klick-media där man helt enkelt göra allt för att du ska klicka bara. Där innehållet inte spelare lika stor roll längre. Du ska helt enkelt bara klicka så annonser visas och du tjänar pengar. Om du vill stå utanför det måste du betala för innehållet. Så är det bara. Oavsett hur du betalar. Alltså där du är medlem och betalar per månad eller bara betalar för SVT och SR till exempel.

Alla tidningar

Alla tidningar? Letar du efter alla tidningar online på nätet? Vi har länkat till alla tidningar på startsidan. Vill du istället se vilka tidningar du kan prenumera på så hittar du info om det här uppe i menyn.